Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar İlçe Müftü Vekili Ali Baksi: Bizler toplumun manevi rehberiyiz

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Çavdarhisar ilçesinde görev yapan 24 imam, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

        Çavdarhisar ilçe merkezinde ve köylerinde görev yapan 24 imam, Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Kütahya İl Müfütüsü Hüseyin Hazırlar, İl Müftü yardımcısı Mehmet Arslaner, Çavdarhisar İlçe Müftü Vekili Ali Baksi ile ilçede bulunan özel bir işyerinde kahvaltıda bir araya geldi.

        Çavdarhisar İlçe Müftü Vekili Ali Baksi, yaptığı açıklamada, ''Her ay rutin olarak düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğine bu ay İlçe Kaymakamımız, Kütahya il Müftümüz ve İl Müftü Yardımcımız davetimizi kırmayıp katıldılar. Kahvaltı sonrası yaptığımız toplantıda birlik ve beraberliğimizin özellikle bu dönemde ne kadar önemli olduğunu konuştuk. Kütahya İl Müftümüz ilçemizde görev yapan İmam arkadaşların birlik ve beraberliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bizlere, Toplumun manevi rehberi görevini üstlendiğimizi ve görevimizin ne kadar hassas olduğunu belirtti. Bizlerde İmam arkadaşlarla toplum içinde yapmamız gereken görevleri toplantıda konuşma fırsatı bulduk'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        12.12.2017 11:28:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler