Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şafak Kapalı Pazarı'nda sona yaklaşıldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcılar Odası işbirliği ile yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve asansörlü Şafak Kapalı Pazarı'nda sona yaklaşılıyor.

        Kepez'in Şafak Mahallesi'nde yapımı devam eden 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan kapalı semt pazarı hizmet için gün sayıyor. İnşaatı tamamlanan ve ince işçiliği devam eden Şafak Kapalı Pazar yerini en kısa zamanda hizmete açmayı planladıklarını kaydeden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği ile yapılan bu pazar alanının, Türkiye'nin özel kapalı pazarlarından bir tanesi olacağına dikkat çekti. Esnafın malzeme taşıyabileceği rampaların, yürüyen merdiven ve asansörün bulunduğu semt pazarı, Kepez'de konforlu pazar alışverişi dönemini başlatacak.

        Şafak Kapalı Pazarında neler var

        Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 2 katlı pazarın 8 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Pazarın 1. katında pazarcı esnafına yönelik 9 adet dükkân, çay ocağı ve tuvaletler (engelli tuvaleti), güvenlik kameraların, ses sisteminin olduğu pazarın 2 katında ise zabıta karakolu, bay ve bayan mescit, abdest alma yeri ile esnafın sergi alanları bulunuyor. Yaklaşık 310 esnafın hizmet vereceği çok katlı pazarda yürüyen merdiven, 3 ton kapasiteli asansör ve araçlar için rampa da yer alıyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        12.12.2017 11:37:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler