Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz'de Hastane Yolu'na sıcak asfalt

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlanan Gediz Devlet Hastanesi acil servisi yoluna sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlandığı bildirildi.

        Gediz Devlet Hastanesi acil servisi yolunda, Gediz Belediyesi ile İl Özel İdaresi tarafından karşılıklı yapılan protokol kapsamında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; "Yeni yapılan Gediz Devlet Hastanesi binası ile Jandarma Kavşağı arasında ulaşım sağlayacak olan 700 metre uzunluğundaki yol için Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları başlamıştır. Asfaltlama çalışmasının tamamlanmasıyla hastaneye gelecek acil hastaların yeni yol sayesinde şehir içerisine girmeden, trafik engeline takılmadan direk olarak hastaneye ulaşımları sağlanacaktır" dedi.(EFE)

        12.12.2017 11:57:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler