Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraşlı kadınlar makyajın inceliklerini öğrendi

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta yeni yılı alımlı ve bakımlı karşılamak isteyen kadınlar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kusursuz makyajın püf noktalarını öğrendi.

        Alışveriş merkezine gelen ziyaretçiler, hafif dokusu ve günlük kullanıma uygun maskaradan fondötene, kapatıcılardan kaş kalemine, rujlardan, ojelere ve farlara kadar geniş ürün yelpazesini ücretsiz deneme fırsatı buldular.

        Güzellik uzmanları, güzel bir makyajın cilt temizliği ile başladığını, fondötenden ruja kadar seçilecek makyaj ürününde cildin rengi ve kişinin yüz hatlarına uygun renk seçiminin büyük önem taşıdığını belirterek, özellikle abartılardan kaçınılması tavsiyesinde bulundular.

        Kahramanmaraşlı kadınlar, ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek, ilgililere teşekkür ettiler.

        (ELF-Y)

        12.12.2017 11:58:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler