Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tongar Gebzeli annelerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Hatice Kübra Tongar "Bağırmayan Anneler" konulu konferansı ile Gebzeliler ile bir araya geldi.

        Gebze Belediyesi ve TÜGVA iş birliğinde gerçekleşen konferansın açılışında TÜGVA Gebze İlçe Temsilcisi H. İbrahim Dede kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Dede konuşmasında TÜGVA'nın faaliyetlerinden bahsetti. Çocuk eğitiminde iletişimin önemine değinen Tongar, "Çocuklarınızı dinleyin, onlar ile iletişim kurun. Çocuk eğitimi üç ayak üzerine kuruludur. Bunlardan birincisi anne, baba tutumu, ikincisi çocuğun nasıl tercihler yaptığı ve Allah'ın nasibidir. Allah'tan geleni de kabullenebilmek önemlidir. Birçok aile görüyoruz isyan etme noktasına gelmiş. Allah'tan ne istediğimizi iyi bilmemiz de çok önemli" ifadelerini kullandı.

        Hatice Kübra Tongar konferansın sonunda hayranları için fuaye alanında kitaplarını imzaladı. Tongar, kitaplarını imzaladığı Gebzelilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (CA-GY-Y)

        12.12.2017 12:54:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler