Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayır Çarşısı, hayır dağıtmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi'nin kurduğu Hayır Çarşısı, "Verdiğin senindir, iyilik ver, iyilik al" sloganlarıyla 9 yıldır ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

        Hayırsever vatandaşlarla, yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bağ oluşturan Başiskele'nin Hayır Çarşısı kurulduğu 2010 yılından bugüne Başiskele Belediyesi Yeniköy Kültür Merkezi'nde ihtiyaç sahibi birçok vatandaşa hizmet veriyor. Hayır Çarşısı görevlileri, hayırseverlerin kullanmadıkları temiz kıyafetleri ve ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için istenirse eve kadar gidip teslim alıyor.

        Giyecek eşyalarının yanı sıra hayırseverlerin bağışladığı mobilya gibi ev eşyaları ile çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunabildiği çarşıda, alınan kullanılabilir durumdaki kıyafetler kuru temizleme işleminin ardından askılarda yeni sahiplerini bekliyor. Kurulduğu 2010 yılından bugüne kadar gelinlik ve damatlıktan, çocuk ayakkabılarına, elektrikli süpürgeden, oturma gurubu ve elbise dolabına, kırtasiyeden beyaz eşyaya kadar binlerce ürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

        (CA-GY-Y)

        12.12.2017 13:04:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler