Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'İslam Düşünce Atlası' Sakaryalılarla buluşacak

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri 'İslam Düşünce Atlası' isimli panel ile devam edecek.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Devam eden etkinlikler kapsamında 13 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek olan panel, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sebahattin Zaim Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Aralık Kültür Sanat Etkinliklerimiz 13 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek 'İslam Düşünce Atlası' konulu panel ile devam edecek. Sakarya Üniversitesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan programa İhsan Fazlıoğlu, İbrahim Halil Üçer ve Eşref Altaş konuşmacı olarak katılacak. Saat 13.00'da başlayacak olan etkinliğimize tüm kültür sanat dostları davetlidir" ifadelerine yer verildi.

        (BCT-İÇ)

        12.12.2017 13:33:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler