Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre'de belediye personeline uyuşturucuyla mücadele semineri

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik eğitimlerine bir yenisini ekleyerek personelini Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması konusunda bilgilendirdi.

        Yunusemre Belediyesi'nde personele yönelik bilgilendirme eğitimleri devam ediyor. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimi tarafından İç İşleri Bakanlığı Uyuşturucu İle Mücadele Uygulama Politikası kapsamında Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması ile ilgili eğitim yapıldı. Eğitim kapsamında bağımlılık ile Mücadelede ne durumda olunduğu, bağımlılık yapan maddelerin neler olduğu, uyuşturucu maddelerinin etkileri gibi konularda katılımcılara bilgi verildi.

        (AY-Y)

        12.12.2017 13:38:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler