Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Fethi Sekin'in babasından Kaymakam Sırmalı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla olası bir faciayı önleyen Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin, Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

        Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Zekin Sekin'e başsağlığı dileyen Kaymakam Ali Sırmalı "Aziz şehidimiz Fethi Sekin'i rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Vatanımızın korunması ve milletimizin bütünlüğü için şehit olan askerlerimiz ve polislerimizin hatırası her türlü değerin üzerindedir. Şehitler var oldukça, bu vatanın, milletin birliğine, beraberliğine hiç kimse zarar veremeyecektir. Bu milletin birliği dirliği inşallah sonsuza dek sürecektir. Bugün ay yıldızlı bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit polis memurumuz Fethi Sekin'in kıymetli babası Zeki Sekin'e ziyaretinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin bize birer emaneti olan şehit ailelerimizin yanında olamaya olmaya devam edecektir. Bizler de bulunduğumuz makam gereği şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (EME)

        12.12.2017 13:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler