Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atletizm sporcularına malzeme desteği

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Gölköy ilçesinde atletizm sporuna başlayan öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile yürütülen 'Beni de Geleceğini de Kurtar Projesi' kapsamında spor malzemesi desteği yapıldı.

        Gölköy İlçe Spor Salonunda Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım ve Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'in katılımı ile yapılan malzeme dağıtımında sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi. Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere sportif, sosyal ve kültürel açıdan gelişimleri için birçok imkan sunduğunu belirtti. Genç, "Bizler de gençlerimizin bakanlığımız projelerinden daha çok faydalanmaları için proje ofisi kurduk. Bakanlığımız nezdinde kabul olan projelerle gençlerimiz için en güzel imkanları sunmaya devam ediyoruz" dedi.

        (MAK-SLH-S)

        12.12.2017 13:53:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler