Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Günyüzü İlçe Kadın Kollarından Başkan Arayıt'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İlker Sarıkaya

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Günyüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazik Ayık ve Yönetim Kurulu üyelerine Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt'ı ziyaret etti.

        Konuklarını makamında ağırlayan ve görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Remzi Arayıt, kadının olduğu yerde nezaket ve zarafetin, hoşgörü ve saygının olduğunu belirtti. Arayıt, "Kadınlarımız, her alanda olduğu gibi siyasette de oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Benim de mensubu bulunduğum AK Parti'nin, bu güne kadar seçimlerde elde ettiği zaferlerin arkasında siz kadınlarımızın da çok büyük emeği ve katkısı var. Günyüzü Belediyesi olarak, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde sizlerin çalışmaları da bize ışık tutuyor. Mahallelerimizdeki ihtiyaçların belirlenip, sorunların giderilmesi noktasında bundan sonra da hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

        (İS-MET-Y)

        12.12.2017 13:58:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler