Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, taksi şoförlerini makamında ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Taksi şoförü Kerim Vardoğan ile İsmail Kızmaz'ı makamında misafir eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, taksicilerin şehrin en önemli turizm elçileri olduğunu söyledi.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, taksi şoförü Kerim Vardoğan ile İsmail Kızmaz'ı makamında ağırlayarak istek ve sorunlarını dinledi. Kozluk Mahallesi Kapanca Sokak girişinde hizmet veren bir taksi durağının yenilenmesinin görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Doğan, "Şehrimizde faaliyet gösteren taksi duraklarımız eskiden birkaç metrekarelik yerlerde ve şehrimize yakışmayan bir görsellikteydi. Yaklaşık 8 yıl önce başlattığımız çalışmayla taksici esnafımızın daha modern ortamlarda görev yapmasını sağladık" dedi.

        Taksi şoförlerinin şehirlerin turizm elçileri olduklarını dile getiren Başkan Doğan, "Şehrimizin turizm elçileri olarak gördüğümüz taksicilerimizi, yeni taksi duraklarıyla modern mekanlara kavuşturduk. İçerisinde tuvalet, yemek nişi ve bekleme alanı bulunan 15'e yakın taksi durağımızı hem taksicilerimize hem de turizm şehri İzmitimize yakışır hale getirdik. Bu durağımızın da, hem Tarih Koridoru Projemize hem de taksici esnafımıza yakışır şekilde hizmet vermesi için çalışma başlattık. Çok kısa süre içinde buradaki taksicilerimiz de yeni mekanlarına kavuşacaklar" dedi.

        Yeni duraklarına kavuşacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Kerim Vardoğan da Başkan Doğan'a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

        (MK-GY-Y)

        12.12.2017 14:26:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler