Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler bölgesel kültürleri tanıdılar

        (Fotoğraflı)

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Alişuuri İlkokulu Şirinler Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan "Bölgesel Kültürlerimizi Tanıyalım ve Yurdumuzu Sevelim" konulu sergi düzenlenen törenle açıldı.

        Alişuuri İlkokulu Şirinler Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan "Bölgesel Kültürlerimizi Tanıyalım ve Yurdumuzu Sevelim" konulu sergi açılışı öncesi konuşan Alişuuri İlkokulu Şirinler Anasınıfı öğretmeni Çiğdem Gedik "Bir sergi düzenledik. Buradaki amacımız çocuklarımıza yurt bilincini, yurt sevgisini bölgelerimizin ne kadar güzel olduğunu, neler yetiştiğini öğretmek ve tanıtmak istiyoruz. Çocuklarımıza yöresel kıyafetler giydirdik bu etkinliğimize katkı sağlayan başta sınıf annemize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum"dedi.

        Alişuuri İlkokulu Müdürü İsa Demir ise "Anaokulumuzun Şirinler Sınıfı öğretmenimiz Çiğdem hanımın düzenlemiş olduğu bir etkinlikte birlikteyiz. Diğer öğretmenlerimizin de çalışmaları var ama bu konuda Çiğdem hanım çok farklı çalışmalar yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tabi bunun külfeti maddi ve manevi bir boyutu var. Bu anlamda mutlaka velilerimizin de desteği oldu. Velilerimize de yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı uğurlu olsun"şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından okul müdürü İsa Demir, Müdür Yardımcısı Ebru Kaça ve Anasınıfı öğretmeni Çiğdem Gedik serginin kurdelesini birlikte kestiler.

        (OF-BD-

        12.12.2017 15:16:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler