Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Umurbey Belediyespor'dan farklı galibiyet

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - 2017-2018 Sezonu Büyük Erkekler Yerel Ligi'nde Umurbey Belediyespor, Gençlikspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Umurbey Belediyespor 89-48 kazandı. Karşılaşmaya 'Kudüs Kırmızı Çizgimizdir' pankartıyla çıkan Umurbey Belediyespor, ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

        2017-2018 Basketbol yerel Lig faaliyetlerinden olan Büyük Erkekler Ligi'nde Umurbey Belediyespor- Gençlikspor Anafartalar Spor Salonu'nda karşılaştı. Mücadeleyi geçtiğimiz yıl Çanakkale'yi Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde temsil eden Umurbey Belediyespor, 89-48 kazandı. Ayrıca karşılaşmaya 'Kudüs Kırmızı Çizgimizdir' pankartıyla çıkan Umurbey Belediyespor, ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

        (MY)

        12.12.2017 15:29:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler