Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tok'u duygulandıran hediye

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyaret ettiği Anadolu Gençlik Derneğinde aldığı hediyeyle duygusal anlar yaşadı.

        Başkan Erdoğan Tok, sivil toplum kuruluşları(STK) ziyaretler kapsamında Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun'u ziyaret etti. Ziyarette Tok, aldığı bir fotoğraf hediyesiyle duygu dolu anlar yaşadı.

        Milli Gençlik Vakfı çatısı altında özellikle üniversite öğrencilerine yurt imkanı ve eğitimlerine destek sağlamanın yanı sıra gençlerin manevi ve milli duygularının geliştirilmesi için hizmetler verdiklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun, "Bu ziyaretin bizler için duygusal bir anlamı da var. 1993 yılında Milli Gençlik Vakfı Samsun Şube Başkanlığı sırasında, şu an içerisinde bulunduğumuz binanın yapımındaki emeklerini biliyoruz ve 24 yıldır bu binada gençlerimiz yurt hizmeti almaya devam ediyor. O günlerden bugüne kadar Samsun ve özellikle gençlerimize farklı görevlerle hizmet etmeyi sürdüren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a kendisinin de bilmediği bir hediyeyi, 1993 yıl yılında çekilmiş fotoğrafını takdim etmek istiyoruz" dedi.

        "Tüm çabamız gençlerimiz için"

        Aldığı hediye karşısında duygulanan ve çok mutlu olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Şu an içerisinde bulunduğumuz bina adeta bizi yıllar öncesine götürdü. 1993 yılında büyük bir çaba ve mücadele ile bu binayı atıl bir durumdan, Türkiye'nin her şehrinden Samsunumuza gelmiş genç kardeşlerimizin yuvası haline getirmiştik. O günlerden bu günlere gençlerimiz ve geleceğimizin teminatı yavrularımız için imkanlar sunmaya çabalıyoruz. Benim için böylesi anlamlı bir mekanda, sizlerle samimi bir ortamda bir arada olmak mutluluk kaynağıdır. Manevi değeri çok yüksek hediyeniz ve ince düşünceniz için teşekkür ederim" diye konuştu.

        Ardından binanın yapımındaki mücadeleyi dernek üyeleri ile paylaşırken belediye olarak verilen hizmetleri de anlatan Başkan Tok, Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun ve dernek yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (SAM-SLH-Y)

        12.12.2017 15:55:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler