Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevi sakinleri öğrenciler ile buluştu, stres attı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ali Göç

        KAYSERİ (İHA) - Talas Anadolu Lisesi tarafından koordine edilen 'Geçmişin Ulu Çınarları İle Geleceğin Aydınlık Fidanları El Ele' Projesi kapsamında, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi sakinleri öğrenciler ile buluştu.

        Talas Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Talas Kaymakamı Zeki Güney, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, huzurevi sakinleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Proje kapsamında öğrencilerin hazırladığı gösterileri keyifle izleyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan ve Hacı Rukiye Gazi Oğlu Huzurevi sakinleri, unutamayacakları bir gün geçirdi. Öğrenciler, yaşlılar ile yakından ilgilenerek, okul hakkında bilgiler verdi.

        Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, "Değerler Eğitimi kapsamında 'Geçmişin Ulu Çınarları ile Geleceğin Aydınlık Fidanları Birlikte El Ele' konulu programı, Talas Anadolu Lisemiz bir program düzenledi. Bu programda yaşlılarımız ile öğrencilerimizi bir araya getirerek onların tecrübelerinden ve birikimlerinden faydalanacaklar. Ayrıca bizim değerler eğitiminde 'Merhamet etmeyene, merhamet olunmaz' sözü değerimizdir. Büyüklerimiz çok gün gördüler, bunların tecrübelerinden faydalanacağız. Büyüklerimizin düşkünlüklerini küçük görme yerine tam tersine onları kucaklayıp kaldıracağız ve bağrımıza basacağız. Çünkü, her insan yaşlandıkça tekrardan çocuk haline dönüşüyor" ifadelerini kullandı.

        (AG-

        12.12.2017 16:08:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler