Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mağazacılar Günü etkinliği

        SAMSUN (İHA) - Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM), "12 Aralık Mağazacılar Günü" dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

        Türkiye'de, perakende/mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan 12 Aralık Mağazacılar Günü bu yıl 5. kez kutlanıyor. Tüm mağaza çalışanlarının pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla; Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılında 12 Aralık Mağazacılar Günü adıyla kutlanmaya başladı.

        Bu kapsamda, Bulvar AVM yönetimi; AVM çatısı altında çalışan mağaza personellerini bir mağaza işbirliği ile düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile bir araya getirdi. Mağaza çalışanlarının ve AVM yönetiminin katıldığı organizasyonda AVM Müdürü Gaye Özgün, "İyi ki Bulvar AVM çatısı altında bizimlesiniz. Bu aileye kattığınız değerler için teşekkür ederim" dedi.

        Etkinlik süresince keyifli sohbetler gerçekleşirken özel olarak hazırlanan hediyeler "AVM'nin kahramanları" olarak nitelendirilen mağaza çalışanlarına armağan edildi.

        (SAM-SLH-Y)

        12.12.2017 16:12:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler