Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Sporda Yetenek 10'la Gelecek Protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı himayesinde başlatılan "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" projesi protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde proje hakkında bilgi veren Kaymakam Hüseyin Öner Proje kapsamında öncelikli hedeflerinin dezavantajlı bölgelerdeki öğrenciler olmakla beraber nihai hedeflerinin tüm öğrenciler olduğunu söyledi.

        Kaymakam Öner, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 4 branşta ve 4 okulda toplam 218 öğrencinin çeşitli spor dallarıyla tanışmasının sağlandığını, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ise, aktif olarak devam eden çalışmaların sonucunda halihazırda, 6 okulda 9 branşta toplam 400 öğrencinin, projeye emin adımlarla devam ettiğini söyledi. Kaymakam Öner, amaçlarının çocukları sevdikleri spor dallarıyla buluşturarak buna devamlılık kazandırmak olduğunu kaydetti. Kaymakam Öner, bu yolda kendilerine yol arkadaşı olan tüm katılımcılara ve özellikle Burhaniye Belediyesine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Öte yandan Şehit Mustafa Serin Ortaokulunda düzenlen kitap okuma etkinliğine katılan kaymakam Hüseyin Öner'e, Belediye Başkanı Necdet Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sabri Pekşen'de eşlik etti.

        (FT)

        12.12.2017 16:34:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler