Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞTİ' de araç giriş çıkış kapısı değişt i

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesinde (BAŞTİ) yaptığı düzenleme ile yolcu otobüs giriş çıkışları ile servis araçları, taksi ve özel araç giriş çıkış kapılarında düzenleme yaptı.

        Bundan sonra BAŞTİ ana giriş kapısının sadece yolcu otobüslerinin giriş çıkışına hizmet vereceğini belirten Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletme Müdürlüğü, servis araçları, taksi ve özel araçların Türkiye Petrolleri Bulvarı'nda açılan yeni giriş kapısından giriş çıkış yapabileceklerini duyurdu. Yapılan yeni düzenleme ile yolcu otobüsleri ile diğer araçların giriş çıkışlarını farklı kapılardan yapılacağını belirten Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletme Müdürlüğü uygulamanın daha güvenli ve daha kaliteli bir hizmet için yapılacağını belirtti.

        (OA-MP-Y)

        12.12.2017 16:40:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler