Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzeli MYO' da Masa Tenisi Turnuvası

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında, Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinesinde masa tenisi turnuvası düzenlendi.

        Turnuvaya 26 öğrenci katılırken, müsabakalar kızlar ve erkekler olarak iki ayrı kategoride düzenlendi. Erkekler kategorisinde Burak Nişli birinci olurken, Kenan Sever ikinci, Mikail Güdümen de üçüncü oldu. Kızlar kategorisinde Rabia Tokal birinciliği kazanırken, Hasret Koç ikinci, Sakine Yıldırım da üçüncü oldu. Turnuvaya yoğun ilgi olduğunu söyleyen GAÜN Öğr. Gör. Eroğlu, "Öğrencilerimizin sadece akademik başarılarında değil aynı zamanda da onların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de katılmaları hususunda aktif rol oynuyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç Dr. Murat Karahan'a ve öğrencim Eyüp İlhan'a teşekkür ederim" dedi

        (SD-Y)

        12.12.2017 18:04:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler