Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisalı badmintonculara milli davet

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç badmintoncuları Emre Türk ile Mert Ayyürü, 13-16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Junior 2017 turnuvasının ardından, 18-21 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2020 Olimpiyat Oyunlarında puan toplama müsabakası olan International Gençler Milli Takımı Turnuvası'nda milli takım forması giyecek.

        Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Badmintona verdiği desteklerle önemli başarılar elde eden Emre Türk ile Mert Ayyürü milli takıma davet edildi. 13-16 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Junior Badminton Şampiyonası'nda milli takım forması altında mücadele edecek olan Türk ve Ayyürü, ardından 2020 Olimpiyat Oyunları Elemesi Puan Turnuvası olan International Gençler Milli Takımı turnuvasında boy gösterecek. Geçtiğimiz yıl milli takım seçmelerinde 1. olan Manisa Büyükşehir Belediyesporlu Badmintoncu Emre Türk yaptığı açıklamada, Manisa'yı ve ülkemizi temsil etmenin gurunu yaşadığını söyledi. Türk, "Bize her zaman destek vererek bugünlere gelmemizde en büyük katkısı olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yöneticilerine, kısacası yanımızda olup bize inan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

        (SC-Y)

        13.12.2017 10:24:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler