Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta, Bonzai ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars Emniyet Müdürlüğü'nce sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda Bonzai ele geçirildi.

        Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

        Alınan bir ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu maddeyi taşıyan kişilerin içerisinde bulunduğu bir otobüs bir müddet takip etti.

        Gerekli çevre güvenliğini alan polis uygun bir noktada otobüsü kontrollü bir şekilde durdu. Otobüs içerisinde ihbara konu 2 şüpheli kişinin yapılan üst aramasında satışa hazır vaziyette 15 paket , 11,9 gram Bonzai olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheli iki kişi gözaltına alındı.

        Gözaltına alınan şüpheliler hakkında TCK-188 Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.

        (IÇ-AT-Y)

        13.12.2017 12:00:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler