Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebzeli gençler 'Macera'yı çok beğendi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in davetlisi olarak Macera ve Aksiyon Parkı'nı ziyaret edenAnibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinin öğrencileri, tırmanma parkuru ve dağ kızağını test ederek adrenalin ve macera dolu bir gün geçirdi.

        Binlerce metre kare yeşil alan, dağ kızağı ve sportif faaliyet alanlarını barındıran Macera Aksiyon Parkı'na gelen öğrenciler, teknik ekip eşliğinde dağ kızağı ve tırmanma parkurunun tadını çıkardı. Parkı Başkan Köşker ile birlikte gezen öğrenciler daha sonra, 510 metre uzunluğunda ve 40 kilometre hıza ulaşan dağ kızağı ile macerayı zirvede yaşadı.

        Keyifli ve macera dolu bir gün geçiren Anibal ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu liselerinde okuyan öğrenciler Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e özel daveti için teşekkür etti. Böylesine güzel bir projenin ilk konukları olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden öğrenciler, "Macera Aksiyon Parkı gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle biz gençler düşünülerek hazırlanmış. Burada bir çok aktiviteyi yapma imkanı bulduk. Böylesine güzel bir projeyi hayat geçirdiği ve bizleri bugün burada ağırladığı için Belediye Başkanımız Adnan Köşker'e teşekkür ederiz" dedi.

        (UK-GY-Y)

        13.12.2017 12:19:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler