Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz'dan esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özgen ve Küçüksan İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

        Karesi Belediye Başkanı Yılmaz, Küçük Sanayi Bölgesinde esnaf ziyareti yaptı. Sabah saatlerinde dükkan açan esnafı gezerek bereketli kazançlar dileyen Yılmaz, ilgili birim müdürleriyle birlikte sanayi esnafının talep ve beklentilerini de dinledi. Sanayi bölgesinde iş yeri sahibi ve çalışanlarıyla sohbet edip çay içen Başkan Yılmaz, Balıkesir'deki markaların Türkiye'ye açılmasının zamanı geldiğini ifade ederek bunun için esnafla el birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

        (HT

        13.12.2017 13:09:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler