Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Asya'dan okul ziyareti

        - Sütlüce İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Feyat Asya, burada eğitim gören öğrencilere kitap hediye ederek onları sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Sütlüce İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

        Yoğun iş temposuna rağmen okul ziyaretlerini aksatmayarak eğitime verdiği önemi gösteren Başkan Asya, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunurken, öğrencilere de tavsiyelerde bulunuyor. Uzun yıllar Sütlüce İlkokulunda görev yapan daha sonra emekli olan belediye meclis üyesi Gülay Balkaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı, Başkan Feyat Asya'ya eşlik etti. Sütlüce İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nezir Yiğit tarafından karşılanan Başkan Asya, okulun genel durumu ile ilgili kendisinden bilgi aldı. Muş Belediyesi olarak eğitime ve eğitimcilere çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Asya, gelecek nesillerin faydalı bireyler olması için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra bir sınıfı ziyaret eden Başkan Asya, burada öğrencilere tavsiyelerde bulundu. "Hayallerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin" diyen Başkan Asya, "Sizler, geleceğimizin teminatısınız. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek, ailenize, ilinize, devletinize ve inancınıza bağlı bireyler olarak bu ülkenin yönetiminde hak sahibi olmak için elinizden geleni yapmanız lazım. Bizler, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırmak için çaba sarf edeceğiz. Sizler de hep bir gayret içerisinde olacaksınız" diye konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Nezir Yiğit ise, Başkan Asya'nın eğitim kurumları ve öğrencilerle yakından ilgilenmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, destek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.

        Başkan Asya, sınıf ziyaretinin ardından okulun yeni kurulan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan kütüphanesini inceledi. Başkan Asya ve beraberindekiler, yeni kütüphane için getirilen kitapları raflara dizdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

        (NA-ŞAK-Y)

        13.12.2017 13:29:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler