Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Sadık Bozkurt'tan 'Esprili Şiir ve Türkü Dinletisi'

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehirli gülmece ustası, mizah öyküleri yazarı Mehmet Sadık Bozkurt, 'Esprili Şiir ve Türkü Dinletisi' sundu.

        Bir otelin toplantı salonundaki etkinliğe; Eskişehirli şairler, yazarlar, ozanlar ve davetliler katıldı. Esprili Şiir ve Türkü Dinletisi'nde; katılımcıları sık sık esprili sözleri ile güldüren Eskişehirli gülmece ustası Mehmet Sadık Bozkurt yaptığı konuşmasında, "Eskişehir'de uzun yıllardır mizah öyküleri yazarlığı yapmaktayım. Düzenlediğimiz bu etkinlikte, şairlerimiz sırası ile Eskişehir şiirlerini okudular. Yazarlarımız anılarını anlattılar. Ozanlarımız da sazları eşliğinde Eskişehir Türkülerini söylediler. Esprili sözlerle gülmek hayatımız boyunca vazgeçemeyeceğimiz ve her ne olursa olsun her anlamda önemsememiz gereken konulardan birisidir. Öyle ki, insanların yüzünde tebessüm yaratmak için birkaç esprili söz yeterlidir'' şeklinde konuştu.

        Şiirler okunurken ve türküler söylenirken en güzel ve en ilgi çekici espirili sözlerle Bozkurt, katılımcıları sık sık güldürerek etkinliğe renk kattı ve katılımcılar hoşça vakit geçirdiler.

        (İHA-Y)

        13.12.2017 15:05:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler