Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban tüm gününü vatandaşlara ayırdı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir'deki birçok projede vatandaşların fikrini alarak katılımcı yönetim anlayışını ön planda tutan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşla buluştuğu ve her salı günü düzenlediği halk gününde çok sayıda vatandaşı dinleyerek sorunlarına çözüm üretmeye çalıştı.

        Alaşehir Belediye Başkanı Karaçoban, "Gün boyu vatandaşların sorun, öneri ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı halkımızla birlikte çalışıyoruz. Bugün tüm randevularımız vatandaşlarımız için olacak. İsteyen herkes gelip burada benimle görüşebilecek. Gün boyu vatandaşlarımızla bir arada olup, insanımızın sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz" dedi.

        Halk Günü'nü düzenli olarak her salı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Karaçoban, "Bugüne kadar her zaman halkımızın içinde olduk. Hiçbir zaman halkımızla aramızda kapılar, duvarlar olmadı. Projelerimizde de 'ben yaptım oldu' demedik, vatandaşlarımızın da fikrini alarak, her zaman şeffaf yerel yönetim anlayışıyla hareket ettik. Halk günlerini de gelenekselleştirerek bu anlayışı daha da ileri bir seviyeye taşımak istiyoruz" diye konuştu.

        "Hedef Alaşehir insanının mutluluğu"

        Alaşehir insanının mutluluğu için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Karaçoban sözlerini şöyle sürdürdü: "Halk günü ile halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dertlerine derman olmak istiyoruz. Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden gelen bir şey varsa bunu yapmak adına tüm ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın birimlerimiz ile ilgili sorunları karşısında direk talimatlarımızı vererek anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Her şeye çözüm bulmak tabi ki mümkün değil ama biz Alaşehir Belediyesi olarak sorunları en azından asgariye indirmeye çalışıyoruz. Halk günlerine katılarak çalışmamıza destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uygulamamız başarılı bir şekilde devam edecek. Biz bu görevde olduğumuz sürece halk günlerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

        (SC-Y)

        13.12.2017 15:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler