Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de turizm çalıştayı başlıyor

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yarın yapılacak çalıştayda kent turizmi ele alınacak.

        Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ve Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünden oluşan bir ekip tarafından 9 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında, Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik ve Sakarya illerine yönelik destinasyon çalışması yürüttü. Bu kapsamında söz konusu illerde hem alan incelemesi hem de bölgelerin turizmde etkili paydaşları ile görüşmeler yapıldı. Bu görüşmelere istinaden Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığından Müsteşar Yardımcısı Dr. H. Ziya Taşkent, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Ünal, çalışma yapılan İl Müdürleri, Bakanlık yetkilileri ve Eskişehir'deki tüm paydaşların davet edildiği çalıştay 14 Aralık Perşembe günü bir otelde gerçekleştirilecek.

        (İHA-Y)

        13.12.2017 15:14:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler