Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sultanbeyli'de Temizlikte Farkındalık Programları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nde yedi mahallenin okul müdürleri ve cami imamlarıyla "Temizlikte Farkındalık Programı" gerçekleştirildi.

        Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nde "Temizlikte Farkındalık Programı" gerçekleştirildi. Aktarma Merkeziyle ilgili kısa film gösteriminin yapıldığı programda AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, Belediye Başkan Yardımcıları Nizamettin Arslan ve Muhammed Çimen yedi mahalleden gelen katılımcılara seslendi.

        AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç selamlama konuşmasını yaparak Sultanbeyli'nin son senelerde büyük gelişme kaydeden ilçelerin başında geldiğini söyledi.

        Sultanbeyli'nin son sekiz senede büyük gelişim kaydettiğini söyleyen Arslan ve Çimen ise, Katı Atık Aktarma Merkeziyle birlikte çöplerin her gün toplanmaya başlandığını ve daha temiz bir Sultanbeyli için çalıştıklarını ifade etti. Çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Başkan Yardımcıları programa gelen katılımcılara teşekkür etti.

        (HB-BA-Y)

        13.12.2017 15:20:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler