Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Hekimlik ve Adli Tıp' konulu panel düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı ile Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 'Hekimlik ve Adli Tıp' konulu panel düzenlendi.

        Adliye Sarayı konferans salonunda yapılan panele Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, cumhuriyet savcıları Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Doğan, başhekim yardımcıları, ilin acil tıp hekimleri ve adliye personeli katıldı. Moderatörlüğünü Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ve Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Doğan'ın yaptığı panelde konuşmacı olarak Cumhuriyet Savcısı Taha Güneş, kasten yaralanma, taksirle yaralanma ve cinsel saldırı durumlarında adli raporun düzenlenmesi konusunda bilgi verdi.

        Panelde konuşan Adli Tıp Uzmanı Mehmet Cengil Aslan ise, "adli vakaya yaklaşım, yaralama suçları kati rapor tanzimi, gözaltı muayeneleri ve dikkat edilecek hususlar, cinsel saldırı vakalarına yaklaşım biyolojik örnek alımı, ölü muayene, adli süreçte hekimin sorumluluğu, sağlık çalışanlarından adli birim beklentileri" konularında sunumlar yaptı.

        (CK-SD-Y)

        13.12.2017 15:25:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler