Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uzm. Dr. Hanife Bolat Çelikhan Devlet Hastanesine başhekim olarak atandı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Çelikhan Devlet Hastanesinde iç hastalıkları polikliniğinde görev yapan Uzm. Dr. Hanife Bolat, Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başladı.

        Çelikhan Devlet hastanesi'nde 2015 yılının Ağustos ayında göreve başlayan Uzm. Dr. Hanife Bolat, İç Hastalıkları Polikiliniği'nde görev yaptığı hastaneye başhekim olarak atandı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hanife Bolat, mevcut kapasiteyi ve hizmet alanlarını daha üst seviyeye çıkarmayı esas ilke edineceğini vurgulayarak, vatandaşın beklentisini karşılayacak şekilde yaptıkları görevi en iyi biçimde sürdürebilmek ve yüksek bir tempoyla çalışmalarını her geçen gün arttırarak devam edeceğini söyledi.

        Henife Bolat kimdir?

        2010 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Uzm. Dr. Hanife Bolat, 2010-2011yılları arasında Bitlis 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde 6 ay kadar pratisyen hekim olarak çalıştı. Uzm. Dr. Bolat, asistanlığını 2011- 2015 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları Kliniğinde tamamladı.

        (CK-SD-Y)

        13.12.2017 16:30:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler