Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlara yönelik şiddette karşı farkındalık oluşturdular

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, "Kadınlara Yönelik Şiddeti Sonlandırmak için BİRLEŞİN" kampanyası kapsamında, Erzincanpark Avm de stant kuruldu.

        Stantta Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Müdürü Ömer Ören ve personel tarafından bayanlara turuncu kurdele dağıtılarak,günün anlamına dikkat çekildi.

        Kadınlara yönelik şiddette karşı farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Müdürü Ömer Ören; "Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin (UN Women) desteği ve koordinasyonu, Birleşmiş Milletler kuruluşlarının katkılarıyla, "Kadınlara Yönelik Şiddeti Sonlandırmak için BİRLEŞİN" kampanyası, Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü olan 25 Kasım'da başlayıp 10 Aralık İnsan Hakları Gününe kadar devam etmektedir. Bu kapsamda Müdürlüğümüz tarafından kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetle mücadele konusunda toplumu bilinçlendirmek ve harekete geçirmek amaçlı stant çalışması yapılmıştır" dedi.

        (FG-Y)

        13.12.2017 16:43:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler