Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kozlu ilçe teşkilatında görev dağılımı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Barış Doğan

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Kozlu ilçe teşkilatı yeni yönetimi görev dağılımı yapıldı.

        Ak Parti Kozlu ilçe teşkilatında kongre sonrası parti içi görev dağılımı Ahmet Gören başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Gören, yönetim kurulunda yer alan her üyeye belirli görevler verdiklerini belirterek, "Parti çalışmalarında verimliliğin artırılmasını planladık. İlçemize hayırlı olsun. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde ilçemiz için var gücümüzle, Kozlu İlçe belediye meclis üyelerimizle birlik, beraberlik içinde çalışacağız ve ilçemizi şu an olduğu konumdan daha üst seviyelere çıkarmak ve çok önemsediğimiz 2019 hem yerel hem seçimleri için mücadele edeceğiz" dedi.

        Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören tarafından açıklanan görev dağılımı şu şekilde oluştu; Siyasi ve Hukuk işleri Abdullah Öcal, Teşkilat Başkanı Yalçın Aksu, Seçim İşleri Hafize Bozacıoğlu, İbrahim Bahtiyar, Tanıtım ve Medya Aydın Bozkurt, Yasemin Başar, Ekonomi İşleri Ahmet Koca, Yerel Yönetimler Yusuf Kenan Yiğit, İdari ve mali işler Namık Işıklı, Sosyal politikalar Celal Nezir, Sivil toplum ve halkla ilişkiler Nezaket Köksal ve İlçe Sekreteri Ali Kaya

        (SÖ-SÖ-Y)

        13.12.2017 16:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler