Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tanker patlamasında yaralanan çocukların durumu iyiye gidiyor

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bir tankerin patlaması sonucu yaralanan iki çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Çocukların eğitim gördüğü Fatih Ortaokulu Müdürü Murat Akdağ, olayın okul saatleri dışında meydana geldiğini belirtti.

        Çermik ilçesi Diyarbakır yolu üzerinde dün eski bir tankerin, iddialara göre sigara içmeye giden çocukların ateş yakması nedeniyle patlaması sonucu yaralanan ve İlçe Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan H.D. (13) ve F.E.'nin (13) sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. Çocukların eğitim gördüğü Fatih Ortaokulu Müdürü Murat Akdağ, çocukların ailelerini ziyaret ettiklerini belirterek, "Olay, okulun eğitim ve öğretim saatleri dışında çocukların evlerine yakın bir bölgede meydana geldi. H.D.'nin durumu biraz daha iyi. F.E.'nin durumu ise yüzündeki yanıktan dolayı biraz daha sıkıntılı. Ancak iki öğrencimizin de hayati tehlikesi bulunmamaktadır" dedi.

        (MP-Y)

        13.12.2017 17:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler