Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit Memur-Sen'e bağlı sendikaların yöneticileri bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Memur-Sen Konfederasyona bağlı sendikaların ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri öğretmenevinde bir araya geldi

        Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Edremit İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün "Birbirimizi daha iyi tanımaya, yardımına koşmaya, kenetlenmeye ihtiyacımız var. Her birimden memur arkadaşımız ilçelerde birbirini tanımalı, üye olmayan arkadaşlarını da üye olmaya davet etmelidir. Tabii bunun için daha çok bir araya geleceğiz inşallah."dedi.

        Eğitim dışındaki işkollarında yeni seçilen temsilcilere başarılar dileyen Muharrem Yenigün "Memur-Sen her zaman demokrasinin yanında yer alarak, kritik zamanlarda milli ve yerli duruşu ile dikkat çekmiş; bir taraftan üyelerinin haklarını takip ederken, diğer taraftan da Türkiye'nin üzerinde oynanmak isteyen oyunlara karşı da devletinin ve milletinin yanında saf tutmuştur. Bizler Memur-Sen ailesi olarak Türkiye'nin en güçlü konfederasyonuyuz. Kamu görevlileri, milletimiz, dünya mazlumları ve insanlık için yaptığımız çalışmaların, durduğumuz yerin, söylediğimiz sözlerin doğruluğunu tescilleyen bu tablo inanmışlığın ve azmin eseridir. Bu güç bize daha çok sorumluluk yüklemektedir. Bunun bilincinde olarak sadece salt ücret sendikacılığı değil, insanı, insan onurunu, hakları ve mazlumları da kuşatan sosyal bir sendikacılık anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim Türkiye hayalimiz var. Biz, kaygısı olan insanlarız. Tarafız. Hakkın, halkın, insan hakkının, özgürlüğün ve millet iradesinin tarafındayız. Sadece ülkemizde değil dünyanın değişik yerlerinde yaşanan sorunlarda da mazlumların yanında yer alan sendikamız son yaşanan Kudüs meselesinde de olaya ilk tepki veren sivil toplum kuruluşlarının başında gelmektedir. İlçemizde de konfederasyonumuza bağlı sendikaların yanında diğer sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin katılımıyla tepkimizi basın açıklaması yaparak gösterdik" dedi.

        Memur-Sen&Eğitim-Bir-Sen Edremit İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün, Ulaştırma Memur-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Turgut Yıldırım, Büro Memur-Sen Şube Başkan Yardımcısı&Genç Memur-Sen İlçe Temsilcisi Muhammet Çiftçi, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Gedikli, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Bahtiyar Pehlivanoğlu, Eğitim-Bir-Sen Edremit İlçe Başkan Yardımcıları Ramazan Yaşar, Hasan Zörer, Selman Sönmez, Ahmet D. Taş, Şükran Sağlam, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi İşyeri Temsilcisi Yüksel SAĞLAM, , Sağlık-Sen Edremit Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Ramazan Kılıç, Edremit Toplum Sağlığı Merkezi İşyeri Temsilcisi Semra Keklik, Diyanet-Sen Edremit İlçe Başkan Yardımcıları Üzeyir Emir ve Cafer Özer, Toç-Bir-Sen İşyeri Temsilcisi Mustafa Ali Alan, Birlik Haber-Sen PTT İşyeri Temsilcisi Mehmet Akbaş ve Ulaştırma Memur-Sen Kocaseyit Havalimanı DHMİ Temsilcisi Fatma Bayar'ın katıldığı toplantı karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi.

        (EME)

        14.12.2017 10:16:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler