Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydemir: 'Kudüs'ten vazgeçmeyiz'

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'İmanımızdan vazgeçmedikçe Kudüs'ten vazgeçmeyiz.' dedi. TBMM 2018 Yılı Bütçe görüşmelerinde AK Parti Gurubu adına konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kudüs'ün İslam Alemi için özel bir konumu ve mana adresi olduğunu vurguladı.

        ÜSTAD KARAKOÇ'UN VURGUSU

        Konuşmasında Üstad Sezai Karakoç'un şiirine yer veren Milletvekili Aydemir, 'Bir sühandanın ifadesiyle, 'yaşatmaya değil, öldürmeye inanmış; diriltmeye değil, söndürmeye kanmış birtakım eli silahlıların yok etmeye çalıştığı, zerre zerre bütün benliğimizi adadığımız Kudüs'ü yüreğimizden koparmaya çalışanları telin ediyorum. ' dedi.

        Milli irade adına kayıt düşen Milletvekili Aydemir, Mütefekkir Pakdil'in tarifine de yer vererek, 'Hayatlarını İla'yı kelimetullah uğruna harceden aziz milletimiz adına değişmez bir kayıt düşüyorum. 'İmanımızdan vazgeçmedikçe Kudüs'ten vazgeçmeyiz.' ifadesini kullandı.

        (ERZ-AT-Y)

        14.12.2017 10:31:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler