Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Coşkun zeytin budadı

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Dervişli Köyü'nde SODES kapsamında yürütülen Budama Kursu'na ziyaret ederek zeytin budaması yaptı.

        Vali Coşkun, Budama ve Salamura Kurslarının Dervişli Köyü'ndeki uygulama alanlarını ziyaret etti.

        Kursiyerleri, çalıştıkları zeytin bahçesinde ziyaret eden Vali Coşkun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam'dan kurs hakkında bilgi aldı.

        Sağlam, 4 etap halinde düzenlenecek olan kursun ilk etabının, bu hafta başladığını belirterek, her grupta 20 kişiye kurs verileceğini, proje sonunda 80 kişinin belge alacağını söyledi. İbrahim Sağlam, budama kursunun, geliri olmayan vatandaşların iş sahibi olmalarını sağlamak ve ilimizde meyveciliğin verim ve kalitesini artırmak maksadıyla profesyonel budamacı yetiştirmek için düzenlendiğini kaydetti.

        Kursiyerlere başarılar dileyen Vali Coşkun, "Temenni ediyorum ki, burada öğrendiğiniz bilgileri kullanarak daha verimli, daha etkili üretim yapmak imkanına kavuşursunuz" dedi.

        Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de hazır bulundu.

        (RSL-Y)

        14.12.2017 10:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler