Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazaryeri'nin ulaşım çalışmaları ele alındı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Taşınmazlar Baş Mühendisi Volkan Tombul ve Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ulaşım çalışmaları hakkında görüşmeler yaptılar.

        Baş Mühendisi Volkan Tombul ve Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bazı kurum çalışanlarının da yer aldığı görüşmede, ilçedeki sorunlar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Konu hakkında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Taşınmazlar Baş Mühendisi Volkan Tombul ve personelleri bizleri ziyarette bulundular. Karayolları dönemimiz boyunca çok büyük hizmetlerde bulundu ve hizmetleri devam ediyor. Bu hizmetlerden örnek vermek gerekirse 50 yıllık hayalimiz Ahi Dağını en başta sayabiliriz. Hemşehrilerimizin bizden isteği olan Dikilitaş kör noktasının standartlara uygun hale gelmesiydi. Konuyu Karayolları Bölge Müdürlüğü aracılığıyla takip ettik. Projesini etüd projeye çizdirdik. Yol güzergahı 600 metre değişti. Aynı zamanda Dereköy ve Günyurdu köyü ayrımını standartlara uygun hale getirdik. Kavşak iki artı iki bölünmüş yol standardında oldu. Geçen sene Bakanlığa kavşak ile mezbaha arasını yolun 40 metre olması için kamulaştırma projeleri çizildi. Başbakanımız da onayladı ve ödeneği çıktı. Bir ay içinde kamulaştırma çalışmaları başlayacak. İlçemiz ulaşımdan çok çekti, bunları bir bir takip ederek ortadan kaldırıyoruz" dedi.

        (DA-Y)

        14.12.2017 11:17:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler