Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Süleyman Özkan: 'Engellime meslek arıyorum' projesini destekliyorum

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Simav Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 'Erasmus+Mesleki Eğitim Hareketliliği' projesini yerinde inceledi.

        23 yaşından gün almamış, hafif düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan 56 öğrencinin öğrenim gördüğü, Özel Eğitim mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nda 'Engellime Meslek Arıyorum' projesi hazırlandı.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Engelli olan tüm vatandaşlarımıza şefkat elimizi açıp onları yüreğimizde taşımaya devam edeceğiz. Bu okullardan mezun olan kardeşlerimize kapılarımızı açıyoruz. Engelli olmanın bir özür değil sadece farklılık olduğunu kabul ediyoruz. Sosyal hayata uyum sağlayıp, kendi kendine yetebilen kardeşlerimize de iş bulmada yardımcı olacağız" dedi.

        Simav Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri, Başkan Özkan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendi elleriyle hazırladıkları kahvaltıyı ikram ettiler. (MEİ-EFE)

        14.12.2017 11:22:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler