Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla: "Diyarbakır Turizmini Geliştirecek Projeler Yapıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otelciler Birliği Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Güneydoğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız'ı makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Diyarbakır turizmini geliştirecek projeler yapıyoruz" dedi.

        Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otelciler Birliği (GATOB) Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güneydoğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti. Aslan ve Yıldız ile makam odasında bir süre görüşen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin turizme yönelik çalışmalarını anlattı. Diyarbakır'ın turizmini canlandırmak için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Atilla, "Medeniyetler şehri Diyarbakır, tarihi ve kültürel açıdan önemli bir noktada yer alıyor. Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri UNESCO dünya kültür mirası olarak tescillendi. Belediye olarak turizme katkı sunmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Diyarbakır turizmini geliştirecek projeler yapıyoruz. Diyarbakır Peygamberler ve sahabeler şehridir. Güzel şehrimize yerli ve yabancı turistleri davet ediyorum. Turistler kentimizde önemli mekanları gezip hemşehrilerimizin misafirperver kültürünü yakından tanıma imkanını elde edecek. Pek çok tarihi ve kültürü içinde barındıran memleketimiz Diyarbakır, Türkiye'nin gözbebeğidir" diye konuştu.

        Aslan ve Yıldız ise Başkan Atilla'ya turizme sunduğu destekler için teşekkür etti.

        (İHA-MP-Y)

        14.12.2017 11:40:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler