Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİKA yönetim kurulu toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Yönetimi Kurulu Toplantısı, dönem başkanı Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığında yapıldı.

        Siirt Kurtalan karayolundaki bir otelde düzenlenen toplantıya, Siirt Valisi Atik, Batman Valisi Ahmet Deniz, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Batman Belediye Başkan Vekili Şevket Aksoy ve diğer illerin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı öncesi kısa bir bilgi veren Vali Atik, bir yıl boyunca dönem başkanlığını yapacağı DİKA toplantılarının, Siirt başta olmak üzere bölge illerine istihdam, sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirilmesine vesile olması temennisinde bulundu.

        Toplantı daha sonra gündemdeki maddelerin görüşmesi, 2017 Yılı Bağımsız Denetim Raporu hakkında kurulun bilgilendirilmesi, 2018 Yılı İnsan Kaynakları Politikası Raporu'nun kurulun onayına sunulması, ajansın Mali Destek Programları kapsamında yürütülen projelerle ilgili izlenecek süreç hakkında karar alınmasıyla devam etti.

        (MND-MP-Y)

        14.12.2017 12:37:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler