Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Urlalı esnafın talebine hızlı çözüm

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ardı ardına yaptığı esnaf ziyaretlerinde gündeme getirilen isteklerin önemli bir bölümünü anında çözdü.

        Düzenlenen kahvaltıda esnafla buluşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yapılan çalışmalar ve yatırımları anlattı. Esnafın isteklerinin önemli bölümü toplantının ardından aynı gün çözüme kavuşturuldu, diğerleri ise çalışma planına alındı.

        Kentteki esnafın yerel yönetim açısından önemini anlatan Başkan Uyar, "Bizler de esnafımız da halkımızın mutluluğu için çabalıyor. Dolayısıyla paydalarımız ortak. Bizler, her çalışmamızı vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Urla'yı daha yaşanabilir bir kent yapmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

        Hacıisa Mahallesi esnaf toplantısının hemen ardından, dile getirilen sorunlara, Urla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler ekipleri müdahale etti. Kentin merkezinde ağaç budama ve çevre temizliği yapıldı. Cadde üzerinde ihtiyaç duyulan yerlere çöp sepeti montajı yapıldı. Esnaf ve vatandaşların diğer talepleri programa alındı.

        (AG-Y)

        14.12.2017 13:17:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler