Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili gençler Başkan Ayhan'ın yanında

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Ayhan, "Her genci kucaklayın, verimli olun, çalışın" dedi.

        AK Parti Akçakale İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mustafa Ağ ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ayhan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ağ ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileyen Başkan Abdülhakim Ayhan, gençlere öncelikleri arasında devlet, vatan, millet, bayrak olması gerektiğini söyledi.

        "Gençleri etrafınızda toplayın"

        Başkan Ayhan, "Herkesi kucaklayın, gençleri etrafınıza toplayın. Vatanı bayrağı her ortamda anlatın. Yanı başımızda Suriye var, oradaki iç karışıklıktan dolayı bugün ilçemizin nüfusundan çok Suriyeli misafir ediyoruz. Vatansızlığın, bayraksızlığın ne olduğunu daha iyi görüyoruz" diye konuştu. Ayhan, Akçakale Belediyesinin her zaman gençlere destek vereceğinin bilinmesini isteyerek el birliği ile çalışmanın önemini anlattı.

        AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ ise Başkan Ayhan'a özellikle gençlere yönelik sosyal aktivitelerin yaygınlaştırılmasında kendilerine destek vermelerini istedi. Ağ, ayrıca madde bağımlılığı ile mücadele etmek istediklerini bu konuda da katkı umduklarını belirtti.

        (Şİ-SD-Y)

        14.12.2017 13:17:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler