Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Ufka Yolculuk Yarışması

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Körfez Bölge sorumluluğunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent'in üstlendiği "Ümmet Olmadan Sünnet Olmaz" konulu Ufka Yolculuk Yarışması hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bayan öğretmenlerinin ve Kur'an Kursu öğreticilerinin tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlen toplantı, Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Anadolu Lisesi Salonu'nda yapıldı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent'in konuşmacı olarak katıldığı toplantı ilgi gördü. Toplantıda, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü Reha Yurdakul Kültür Merkezinde düzenlenecek olan "Modern Çağda Kadını Anlamak " konulu konferans için ön hazırlıklar konuşuldu. Toplantıda, Yazar Serpil Özcan tarafından gerçekleştirilecek olan konferans hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, bayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bayan öğretmenleri ile Kur'an Kursu öğreticileri arasında her türlü etkinlikte işbirliği yapılması da kararlaştırıldı.

        (FT-

        14.12.2017 13:33:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler