Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Şehir Hastanesi'nde bayrak değişimi

        - Hastane Yöneticisi ve Başhekimliğe Uz.Dr.Feridun Ruşen Keskin atandı

        (Fotoğraflı)

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA) - Isparta Şehir Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Op.Dr.Kadir Gökhan Saçkan'ın Afyonkarahisar'a atanmasının ardından yerine atanan Uz.Dr.Feridun Ruşen Keskin görevine başladı.

        Isparta Şehir Hastanesi'nde görevli Başhekim Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan'ın Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı'na atanmasının ardından boşalan göreve Uz.Dr.Feridun Ruşen Keskin atandı.

        Önceki gün gerçekleşen görev değişimi sonrasında, Isparta Şehir Hastanesi'nin Yeni Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz.Dr.Feridun Ruşen Keskin, bugün itibariyle görevine başladı. Keskin'e ilk ziyareti yapan İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Karakaya ile Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk oldu.

        Kurucu Başhekim Saçkan, sosyal medya hesabı üzerinden veda etti

        Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı'na görevlendirilen Op.Dr.Kadir Gökhan Saçkan ise sosyal medya üzerinden atama haberini böyle duyurdu;

        "Tüm çalışma arkadaşlarıma ve Ispartamıza teşekkür ediyorum. Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevime başladığımdan dolayı, Başhekimlik görevim sırasında emeği geçen arkadaşlarım ve dostlarımdan Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hayalim' dediği Şehir Hastanelerinde bilindiği gibi Kurucu Başhekim ve Isparta'nın ilk Şehir Hastanesi Yöneticisi olarak Sağlık Bakanlığımızca görevlendirildim. Kuruluş aşamasını ve ilerleme surecini başarıyla tamamladık. Hastanemizde ilkleri Ispartamız da hep beraber yaşadık. Bilindiği gibi 24 Kasım'da KHK ile tüm sağlık yöneticilerinin görev süresi tamamlanmıştı. Benim de görev alanım olan Isparta Şehir Hastanesi'ndeki görevimi başarıyla tamamladım. Sağlık Bakanlığımızın Kamu Hastaneleri görevine takdir edildim. Bundan sonraki görev bölgem Afyonkarahisar olacak. Yeni görev yerimde de aynı heyecan ve gayretle devletimizin ve milletimizin emaneti olan hastalarımızın duasını almak ve onların yüzünü güldürmek en büyük hedefim olacaktır. Isparta Şehir Hastanesi'ndeki, her şeyi beraber başardığımız çalışma arkadaşlarım ve her şeyin en güzeline layık Ispartalı dostlarımdan Allah razı olsun. Bizlere çok iyi dostluk gösterdiniz. Hakkınızı helal ediniz."

        (FK)

        14.12.2017 13:42:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler