Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESOGÜ'de Karma Heykel Sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı'nın düzenlediği "Karma Heykel Sergisi", Sanat ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu'nda açıldı.

        Serginin açılışı Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya ile Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner'in de katılımlarıyla yapıldı. 22 Aralık 2017 tarihine kadar gezilebilecek olan serginin açılışında konuşan Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya, böyle sergileri Eskişehir başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında daha fazla görmek istediklerini ifade etti. Sergilenen heykeller hakkında bilgiler de veren Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya, açılışa katılan sanatseverlere ilgileri için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

        Karma Heykel Sergisi'nde; Cemre Demirgiller, Ahmet Avcı, Aykut Alp Gürel, Hasan Çimenci, Kadir Sevim, Metin Kılıç, Meysem Samsun, Mine Poyraz, Nurbiye Uz, Ozan Uygan, Ramazan Tilki, Selçuk Yılmaz, Serenay Şahin, Tuncay Koçay, Yeliz Cantekin ve Zekayi Er'in eserleri bulunuyor.

        (İHA-Y)

        14.12.2017 14:50:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler