Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zuma kursu kadınların ilgi odağı oldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, 2017-2018 dönemi güz kursları kapsamında düzenlenen 'Zumba Kursu' kadınların ilgi odağı oldu.

        Ücretsiz olarak Efeler'deki çok amaçlı salonlarda devam eden Zumba Kursu, özellikle zayıflamak ve formunu korumak isteyen kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Hızlı ve yavaş ritimli müziklerle direnç çalışmalarından oluşan Zumba egzersizleri sayesinde kursa devam eden kadınlar, 600 ile bin kalori arasında kalori yakarak hem kilo verip, hem de zinde kalabiliyor.

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, müzik eşliğinde eğlenceli zaman geçirmek isteyen kadınların da yoğun olarak tercih ettiği Zumba Kurslarının, Adnan Menderes Yaşam Merkezi, Girne Mahallesi Spor Salonu, Umurlu Konferans Salonu ve Efeler Mahallesi Çok Amaçlı Salon'da devam ettiğini ifade ederek, hareket etmenin önemine dikkati çekti. Başkan Özakcan, "Hareketsizlik her türlü eksikliğin ve hastalığın başlangıcı. Bununla mücadele etmeli, özellikle yürümeli ve hareketli olmalıyız. Biz Efeler Belediyesi olarak buna önem veriyoruz" dedi.

        (MU-MB-Y)

        14.12.2017 15:01:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler