Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mimar ve Mühendisler, Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Mimar ve Mühendisler Grubu Adıyaman Temsilciliği, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper'e nezaket ziyaretinde bulundu.

        Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Adıyaman Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek ve üyelerden İnşaat Mühendisi Ferhat Bülent Özer, İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Işık, Harita Mühendisi Yusuf Dişbudak ile Jeoloji Mühendisi Ali Aslancırıt, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi.

        Ziyarette Emniyet Müdürü Alper'e, Mimar ve Mühendisler Grubunun çalışma ve teşkilatlanma yapısı hakkında bilgi veren MMG İl Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek, yeni kurulan Adıyaman temsilciliğinin faaliyetlerinde daha verimli olabilmesi için kenti yöneten idarecilerle tanışmak istediklerini ve ziyaretlerinin de amacının bu olduğunu dile getirdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ise MMG İl Temsilcisi Ahmet Vechi Yüksek'e ve üyelere başarılar diledi.

        (CK-SD-Y)

        14.12.2017 15:40:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler