Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Arslantaş'dan anlamlı ziyaretler

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş, Şehit, Tamer Meriç ve Uğur Fethi Özdemir'in eşleri ile Erzincan Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evleri sitesini ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'ni ziyaret ederek buradaki çocuklar ile akşam yemeği yediler.

        Erzincan Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Sitesini ziyaret eden Vali Ali Arslantaş ve eşi, burada barınmaya ve korunmaya muhtaç 0-6 yaş gurubu çocukları ziyaret ettiler. Çocukların yapmış olduğu gösterileri izleyen Vali Arslantaş ve eşi, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdiler.

        Daha sonra Şehit Tamer Meriç ve Uğur Fethi Özdemir'in eşlerini ziyaret eden Vali Arslantaş ve eşi, burada şehitlerimizin aileleri ile görüşerek istek ve taleplerini dinlediler.

        Vali Arslantaş ve eşi, son olarak Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'ni ziyaret ederek buradaki çocuklar ile akşam yemeği yediler. Korunmaya muhtaç çocuklar ile aynı sofrayı paylaşan Vali Arslantaş, çocuklarla bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verip, çocukların ihtiyaçları ve sıkıntıları konusunda bizzat kendilerinden bilgiler aldı.

        Devletin kendileri için sunduğu bu imkânların son derece güzel olduğunu dile getiren çocuklar, Vali Ali Arslantaş ve eşine kendilerini yalnız bırakmamalarının mutluluk verici olduğunu söylediler. Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkürde bulunan çocuklar, "biz burada sizler sayesinde aile eksikliğimizi hiç hissetmiyoruz" ifadelerini kullandılar.

        Gerçekleştirilen ziyaret programlarında Vali Ali Arslantaş ve eşine, Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve eşi, eşlik ettiler.

        (AA-AT-Y)

        14.12.2017 15:48:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler