Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de yaprak temizliği mesaisi sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kış mevsimine girilmesinin ardından yaprak temizliği çalışmaları hız kazandı.

        Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü genel temizlik ve sararan yaprakların toplanması çalışmalarına Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Hava sıcaklıklarının özellikle gece yarısından itibaren eksi derecelere düşmesinin ardından ağaç dallarından dökülmesi, yaprakların kentteki altyapıda aksaklıklara yol açmaması için harekete geçen ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, ilçe merkezindeki cadde ve meydanlarda, refüjde biriken yaprakların yağmur suyu tahliye kanallarını tıkamaması için gün boyu temizlik yapıyor. Izgaraların ağızlarında biriken yaprakların, kağıt ve naylonun, inşaat topraklarının ve benzeri tıkanıklığa sebep olabilecek malzemelerin temizliğini yaptıklarını ifade eden yetkililer, özellikle yağmur yağışı sonrasında oluşan su birikintilerini ve tıkanmaları önlemek için yağmur suyu ızgaralarında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının büyük önem kazandığını kaydetti.

        (İHA-FM-Y)

        14.12.2017 16:20:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler